Maukkaat Lohilo tuotteet

  • 28 Sep, 2022

Maukkaat Lohilo tuotteet sopivat aktiiviselle liikkujalle

Lohilo tuli markkinoilla tunnetuksi siitä, että sen maukkaat proteiinijäätelöt kutkuttivat myös suomalaisten proteiinifanien makuhermoja. Jo silloin saattoi arvata, että brändiltä tulee lisää tuotteita samalla periaatteella. Nyt valikoimasta löytyy jo huomattavasti enemmän valmisteita, kuten proteiinipatukoita, sipsejä, juomia sekä proteiini- ja kollageenijauheita. Lohilo tuotteet ovat saavuttaneet nopeasti suosionsa eikä ihme, sillä heidän tavoitteenaan on jättää tuotteista pois kaikki ylimääräiset sokerit, rasvat ja kemikaalit tuomalla tilalle proteiinia.

Lohilo tuotteet aktiiviselle liikkujalle

Lohilon motto on Low sugar, High protein, Low fat, josta myös yrityksen nimi kumpuaa. Tämä kuvastaa hyvin myös yrityksen tuotteita ja niiden koostumusta. Nykyisin brändin proteiinijäätelövalikoima on erittäin runsas. Lajitelmasta löytyy mehujäitä, puikkoja sekä isompia jäätelörasioita. Makuina löytyy mielenkiintoisia erikoisuuksia, kuten karamelli suklaata, vadelmaa ja suolattua karamellia.

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös proteiinipatukat ja sipsit. Ne noudattavat samaa tuotesisältölinjaa, minkä lisäksi on hyvä huomioida, ettei esimerkiksi Caramel Peanut proteiinipatukka sisällä ympäristölle haitallista palmuöljyä. Se sisältää myös erityisen paljon proteiinia eikä yhtään lisättyä sokeria. Samaa terveellistä linjaa noudattavat myös Lohilo linssisipsit, joissa on 50 prosenttia vähemmän suolaa, mutta silti herkullinen sipulin ja kermaviilin maku.

Runsas juomavalikoima

Lohilo on laajentanut tuotevalikoimaansa myös juomiin sekä erilaisiin lisäravinteisiin. Juomista löytyvät muun muassa herkullisen makuisia kollageeni- ja BCAA energiajuomia sekä aminohappojuomia. Lisäksi valikoimaan on lisätty lisäravinteet, kuten erilaiset herkulliset suklaan ja valkosuklaan makuisen proteiinijauheet. Kaikki brändin tuotteet eivät ole herkkuja, yritys on panostanut myös jonkin verran vaatteisiin, jotka ovat yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä yrityksen logolla varustettuina.