Maukkaimmat Blå Band kastikkeet

  • 21 Jul, 2022

Hyvät Blå Band kastikkeet tuovat makua ruokaan.

Klassisen tunnetut Blå Band kastikkeet ovat varma valinta jo 1950-luvulta lähtien. Ne helpottavat ruuanlaittoa ja auttavat saamaan ruuan nopeammin pöytään, jolloin aikaa jää enemmän perheelle tai ystäville. Niin kuin he itsekin sanovat, hyvän kastikkeen ei tarvitse viedä paljoa aikaa. Herkullisista kastikkeista löytyy varmat vaihtoehdot jokaisen ruokalajin lisukkeeksi ja ne toimivat niin kotioloissa kuin reissussakin. Tarjolla on myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

Blå Band kastikkeet valmistuvat nopeasti

Kastikkeiden valmistamiseen menee vain muutama minuutti. Ohjeet ja muut mahdollisesti tarvittavat raaka-aineet löytyvät jokaisen pussin takapuolelta. Yleisesti ottaen kastikkeet tehdään veteen tai ruokakermaan. Pussin sisältö kaadetaan nesteen sekaan ja kiehautetaan koko ajan sekoittaen. Muutaman minuutin jälkeen kastike on valmis nautittavaksi. Kastikkeet ovat hyvin maustettuja ja herkullisia niin, mutta halutessaan niihin voi vielä lisätä oman maun mukaan mausteita.

Kastikkeita on saatavilla niin jauhemuodossa kuin nestemäisinäkin. Lisäksi valikoimissa on myös valmisruokia, joihin tarvitsee lisätä vain yksi tai muutama raaka-aine. Blå Band tarjoaa suolaisen rinnalle myös makeita vaihtoehtoja. Hyvän aterian lisäksi vähintäänkin yhtä tärkeää on myös herkullinen jälkiruoka. Jälkiruokahan on yksi asia mitä ruokaillessa aina odottaa.

Arjen helpotuksia

Jo pelkästään valmiit kastikkeet helpottavat arkea ja ruuanlaittoa huomattavasti mutta hommaa voi helpottaa entisestään. Kastikkeita voi tilata kotioven taakse verkkokaupasta ja koska ne säilyvät hyvin, kannattaa niitä tilata kerralla vähän enemmänkin. Samalla kannattaa tilata myös makeaa kaappiin odottamaan sitä kuuluisaa makeanhimoa, silloin tarjolla on nopeaa helpotusta.