Oatis kaurasnacks herkkuhetkiin

  • 23 Jun, 2022

Oatis kaurasnacks on todella herkullinen vaihtoehto illanistujaisiin, peli-iltaan tai mihin tahansa, missä kaipaa pientä purtavaa. Kaura on sinällään terveellinen vaihtoehto ja snacksien joukossa on paljon erilaisia makuvaihtoehtoja. Niitä on chilistä erilaisiin yrtteihin sekä tietysti jalopenoon. Pakkausten koot jonkin verran vaihtelevat, joten sen voi valita tarpeen mukaan, millainen on mieliteko ja kuinka monta on samasta pussista herkkuja syömässä. Mikä parasta, tuotteisiin käytetään gluteenitonta täysjyväkauraa, joten se on samalla myös gluteeniton tuote.

Kotimaisuutta uhkuva Oatis kaurasnacks

Snackseille on mukava etsi erilaisia vaihtoehtoja ja siinä kaurapohjainen snacks tulee juuri oikeaan paikkaan. Se on ensinnäkin tehty suomalaisesta kaurasta, mutta siinä on vähemmän rasvaa, mikä on houkutteleva vaihtoehto. Myös pussin kyljestä voi tarkemmin lukea, missä kauraa on viljelty. Siitähän saa jo iltaan mukavan kysymyksen ja siihen saavat muut vastata parhaansa mukaan. Mutta kuinka tärkeä asia tuotteiden kotimaisuus ja tietynlainen lähiruoka on? Se nousee jatkuvasti tärkeämmäksi.

Kun tuotteiden kotimaisuusaste on korkea, sillä on monipuoliset vaikutukset sekä luontoon että työllisyyteen. Lähialueelta tuotettu kaura tarkoittaa vähempiä kuljetuskustannuksia, joten sillä on myös vaikutusta luontoon. Näin Oatis yhdistääkin käytännöllisesti hyvän maun, suomalaisuuden sekä lähituotannon. Kaiken pohjana on kestävä kehitys, joten jos nämä asiat ovat lähellä sydäntä, on hyvin yksinkertaista valita 'oikiat' tuotteet ja herkutella niiden kanssa.

Mitä vielä voisi vaatia lisää?

Kun näitä kauraisia herkkuja on kerran maistanut, niihin jää tietenkin koukkuun ja silloin käy mielessä, että miksi näitä upeita herkkuja ei ole yhtään isommassa pussissa? 150 grammaa ei riitä mihinkään, jos vauhtia laittaa isolla herkutteluvaihteella. Toisaalta, jos haluaa monta makua, on pienemmät pussit loistava vaihtoehto, jolloin voi valita makuja mielensä mukaan. Jos lainataan yritystä itseään, niin pakko on sanoa, että 'kyllä nyt kaurattaa'!