Parhaat Valmakaupan tarjoukset

  • 23 Feb, 2022

Valmakaupan tarjoukset ovat normaalia suurempia pakkauksia.

Valioryhmän maito-osuuskuntien kauppoja on ympäri maata ja Valmakaupan tarjoukset on tarkoitettu omistajayrittäjien lisäksi kuluttajille. Maidontuotantoon tarkoitettujen tarvikkeiden lisäksi on myynnissä muun muassa suojaintuotteita sekä kotitalouksien pesuaineita. Osan tuotteista saa tilauksesta myyntierittäin ja esimerkiksi pakaste-elintarvikkeita saa isommissa pakkauksissa. Tuotehaulla voi etsiä tuotteita ja pakkauskokoon kannattaa kiinnittää huomiota ennen tilauksen tekemistä. Esimerkiksi Alaskan seitiä on tarjolla 5 kg:n pakkauksessa tai keittojuureksia löytyy 5 kiloa.

Valmakaupan tarjoukset suurtalouksille

Koska pakkaukset ovat varsin isoja, ne sopivat hyvin suurtalouksien käyttöön. Esimerkiksi Valion luonnonjugurttia on 5 kg:n annoskoossa ja juustoviipaleita saa 1 kg:n paketeissa. Tarjonta on kuitenkin monipuolista ja siksi siihen kannattaa tutustua. Jos on tarvetta järjestää isommat juhlat, näillä isoilla pakkauksilla saa ruokittua suuremmankin vierasjoukon. Hyvin valittuna saa tehtyä urheilujoukkueen myyjäisiin paljon myytävää, kun tekee leipomiset esimerkiksi talkoilla.

Valmakaupoissa on myös silloin tällöin tarjolla niin sanottuja vaihtojugurtteja. Se tarkoittaa sitä, että niissä voivat sekä etiketti että sisältö poiketa toistaan. Jugurtti voi olla laktoositonta tai se voi myös olla olematta. Hinta on edullista eikä näissä tapauksissa voi välttyä yllätyksiltä, jotka ovat mieluisia tai sitten ei niin mieluisia. Itämaito on tuonut verkkokauppaansa tarjolle myös paljon erilaisia, hyviä vaihtoehtoja.

Kuukausittaisia tarjouksia

Kuukausittaiset tarjoukset vaihtelevat ja niitä kannattaa seurata tarkasti. Tarjouksessa voi olla munkkirinkilöitä, lettuhilloa tai koskenlaskijaa. Se riippuu kuukaudesta ja toisinaan jopa vuodenajasta. Marja-aikana tarjouksessa voi olla kotimaisia marjoja. Valmakauppa on tutustumisen arvoinen ja sieltä todellakin löytää paljon hyviä tuotteita eikä tuotteiden isot määrät aina edes haittaa.