Valmis lasagnette vai alusta asti itse tehty?

  • 11 Aug, 2022

Valmis lasagnette on hyvä valinta kiireiselle.

Rakastatko italialaista ruokaa? Erilaiset pastaruuat kuten lasagne ja lasagnette ovat täyttäviä ruokia, jotka usein maistuvat koko perheelle. Ruuan voit valmistaa kokonaan itse tai ostamalla suoraan lasagnetteainekset, mutta kumpi on parempi vaihtoehto? Valmis lasagnette valmistuu nopeasti ja sopii hyvin kiireisellekin kokkaajalle, kun taas alusta asti valmistetun lasagneten aineksiin voit vaikuttaa enemmän ja saat ruuasta juuri sinulle sopivan makuista.

Onko valmis lasagnette hyvä valinta?

Valmis lasagnette on erittäin hyvä valinta, sillä se on maukas ja valmistettu perinteisistä aineksista. Valikoimista löytyvät lasagnetteainekset sisältävät kaiken muun paitsi lihan, joka tulee hankkia erikseen. Valmiiden lasagnetteainesten avulla ruoka valmistuu nopeasti ja maku on aina yhtä herkullinen. Se on myös helppo valinta niin yksin asuvalle kuin isollekin perheelle.

Mikäli kuitenkin rakastat ruuan laittamista, ei lasagneten valmistaminen kokonaan itse ole sinulle vaikea juttu. Kun löydät yhden hyvän reseptin, voit käyttää sitä aina. Näin saat juuri sellaisen lasagneten kuin itse haluat ja voit vaikuttaa raaka-aineiden valintaan alusta saakka. Tämä sopii sinulle myös, mikäli kokeilet mielelläsi erilaisia versioita perinneruuista. Ehkäpä tänään lasagneten väliin tuleekin herkkusienikastike.

Kokeile rohkeasti uutta

Valitsitpa itsellesi valmiin lasagneten tai haluat valmistaa ruuan kokonaan itse, voi ruokaa muunnella monin eri tavoin. Helppoja keinoja molempiin vaihtoehtoihin on lihan vaihtaminen tai kokonaan kasvisversion tekeminen. Myös ruuan päälle voi ripotella erilaisia juustoja tai sekoittaa ainesten joukkoon erilaisia kasviksia, sinihomejuustoa ja mausteita. Kokeile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja ja etsi uusi lempiruokasi!