Viimeisimmät artikkelit

Maukkaat Lohilo tuotteet
 • 28 Sep, 2022

Lohilo tuli markkinoilla tunnetuksi siitä, että sen maukkaat proteiinijäätelöt kutkuttivat myös suomalaisten proteiinifanien makuhermoja. Jo silloin saattoi arvata, että brändiltä tulee lisää tuotteita samalla periaatteella. Nyt valikoimasta löytyy jo huomattavasti enemmän valmisteita, kuten proteiinipatukoita, sipsejä, juomia sekä proteiini- ja kollageenijauheita. Lohilo tuotteet ovat saavuttaneet nopeasti suosionsa eikä ihme, sillä heidän tavoitteenaan on jättää tuotteista pois kaikki ylimääräiset sokerit, rasvat ja kemikaalit tuomalla tilalle proteiinia. Lohilo tuotteet aktiiviselle liikkujalleLohilon motto on Low sugar, High protein, Low fat, josta myös yrityksen nimi kumpuaa.

Valmis lasagnette vai alusta asti itse tehty?
 • 11 Aug, 2022

Rakastatko italialaista ruokaa? Erilaiset pastaruuat kuten lasagne ja lasagnette ovat täyttäviä ruokia, jotka usein maistuvat koko perheelle. Ruuan voit valmistaa kokonaan itse tai ostamalla suoraan lasagnetteainekset, mutta kumpi on parempi vaihtoehto? Valmis lasagnette valmistuu nopeasti ja sopii hyvin kiireisellekin kokkaajalle, kun taas alusta asti valmistetun lasagneten aineksiin voit vaikuttaa enemmän ja saat ruuasta juuri sinulle sopivan makuista. Onko valmis lasagnette hyvä valinta?Valmis lasagnette on erittäin hyvä valinta, sillä se on maukas ja valmistettu perinteisistä aineksista.

Maukkaimmat Blå Band kastikkeet
 • 21 Jul, 2022

Klassisen tunnetut Blå Band kastikkeet ovat varma valinta jo 1950-luvulta lähtien. Ne helpottavat ruuanlaittoa ja auttavat saamaan ruuan nopeammin pöytään, jolloin aikaa jää enemmän perheelle tai ystäville. Niin kuin he itsekin sanovat, hyvän kastikkeen ei tarvitse viedä paljoa aikaa. Herkullisista kastikkeista löytyy varmat vaihtoehdot jokaisen ruokalajin lisukkeeksi ja ne toimivat niin kotioloissa kuin reissussakin. Tarjolla on myös gluteenittomia vaihtoehtoja. Blå Band kastikkeet valmistuvat nopeastiKastikkeiden valmistamiseen menee vain muutama minuutti. Ohjeet ja muut mahdollisesti tarvittavat raaka-aineet löytyvät jokaisen pussin takapuolelta.

Oatis kaurasnacks herkkuhetkiin
 • 23 Jun, 2022

Oatis kaurasnacks on todella herkullinen vaihtoehto illanistujaisiin, peli-iltaan tai mihin tahansa, missä kaipaa pientä purtavaa. Kaura on sinällään terveellinen vaihtoehto ja snacksien joukossa on paljon erilaisia makuvaihtoehtoja. Niitä on chilistä erilaisiin yrtteihin sekä tietysti jalopenoon. Pakkausten koot jonkin verran vaihtelevat, joten sen voi valita tarpeen mukaan, millainen on mieliteko ja kuinka monta on samasta pussista herkkuja syömässä. Mikä parasta, tuotteisiin käytetään gluteenitonta täysjyväkauraa, joten se on samalla myös gluteeniton tuote.

Parhaat Valmakaupan tarjoukset
 • 23 Feb, 2022

Valioryhmän maito-osuuskuntien kauppoja on ympäri maata ja Valmakaupan tarjoukset on tarkoitettu omistajayrittäjien lisäksi kuluttajille. Maidontuotantoon tarkoitettujen tarvikkeiden lisäksi on myynnissä muun muassa suojaintuotteita sekä kotitalouksien pesuaineita. Osan tuotteista saa tilauksesta myyntierittäin ja esimerkiksi pakaste-elintarvikkeita saa isommissa pakkauksissa. Tuotehaulla voi etsiä tuotteita ja pakkauskokoon kannattaa kiinnittää huomiota ennen tilauksen tekemistä. Esimerkiksi Alaskan seitiä on tarjolla 5 kg:n pakkauksessa tai keittojuureksia löytyy 5 kiloa. Valmakaupan tarjoukset suurtalouksilleKoska pakkaukset ovat varsin isoja, ne sopivat hyvin suurtalouksien käyttöön.

Onko ketsuppi terveellistä
 • 09 Jan, 2022

Lapset rakastavat ketsuppia eivätkä aikuisetkaan jätä sitä väliin. Ravitsemusasiantuntijat ovat tutkineet tätä huipputuotetta eikä sen terveellisyys ainakaan saanut tyrmäystä. Lykopeeni on aine, joka ehkäisee erilaisia sairauksia, ja siksi ei voi epäillä, onko ketsuppi terveellistä. Ainoa ongelma on se, että tämä punainen herkku sisältää huomattavan paljon suolaa. Terveellisyydessä ratkaisevaa onkin se, kuinka paljon sitä käyttää ja onko ruoka, jonka päälle sitä laittaa, kuinka suolaista. Jos esimerkiksi makaronilaatikko on vähäsuolaista, ei ketsupin suola haittaa.

Energiajuoma ja raskaus
 • 08 Dec, 2021

Energiajuoma ja raskaus ovat tutkimuksen mukaan huono yhdistelmä. Raskaana olevan ei pitäisi tämän tutkimuksen mukaan juoda lainkaan kahvia tai energiajuomaa, joka sisältävät kofeiinia. Raskausaikana kofeiini voi aiheuttaa kohtukuoleman, keskenmenon tai vauvalla voi olla alhainen syntymäpaino. Näiden lisäksi kofeiinilla on vaikutusta lapsen suurempaan riskiin olla ylipainoinen tai sairastua leukemiaan. Näistä syistä kofeiinin välittäminen olisi raskaana olevalle tärkeää. Suositus on, että vuorokaudessa voi saada 200 milligrammaa kofeiinia, joka tarkoittaa kahta kupillista kahvia.

Vegaaninen voileipäkakku
 • 07 Nov, 2021

Täydellinen vegaaninen voileipäkakku syntyy tutuista raaka-aineista. Valitse leiväksi vegaaniin ruokavalioon sopiva täysjyväpaahtoleipä. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja asettele viipaleet tarjoiluastiaan tiukasti toisiinsa kiinni, kolme viipaletta vierekkäin. Koko kakun kostutukseen riittää 3/4 dl vettä ja 3 rkl sitruunanmehua. Kostuta leipäviipaleet esimerkiksi pullasudin avulla. Toista se joka kerroksen kohdalla kun leipäviipaleet lisätään kakkuun. Muista, että huolellisesti kostutettu kakku on mehukas ja herkullinen. Tämä vegaaninen voileipäkakku täytetään kahdella täytteelläTsatsikitäytteeseen tarvitset 200 g raastettua kurkkua, 150 g kaurafraichea, valkosipulinkynsi, 1/2 tl suolaa ja 1/2 tl mustapippuria.

Vegaanista tarjottavaa juhliin
 • 06 Oct, 2021

Juhlatarjoiluja miettiessä kannattaa huomioida kaikenlaiset juhlavieraat. Hyvin moni on tänä päivänä vegaani, joten jotakin vegaanista tarjottavaa olisi hyvä loihtia juhlapöytään. Vegaaniset syötävät ovat siitä mukava lisä pöytään, että kaikki voivat syödä niitä hyvällä omatunnolla, eikä kenellekään muulle tarvitse välttämättä edes mainita asiasta. Vegaanisia tarjottavia löytyy joka lähtöön, mutta niiden sopivuus juhlapöytään voi mietityttää. Katso tästä artikkelista parhaat vinkit vegetarjoiluihin. Vegaanista tarjottavaa juhlapöytäänJuhlapöydästä kannattaa tehdä niin sanottu noutopöytä, josta jokainen voi valita sellaista syötävää mitä haluaa.

Terveellistä leivottavaa juhliin
 • 24 Sep, 2021

Juhliin leipoessa on hyvä ottaa huomioon kaikki vieraat. Sinne saattaa saapua myös sellaisia vieraita, jotka noudattavat tiukkaa ruokavaliota ja haluavat nauttia vain terveellisiä herkkuja. Siitä syystä, on hyvä etsiä terveellistä leivottavaa juhliin. Leivonnaisten ei aina tarvitse olla turhan makeita tai epäterveellisiä ollakseen maistuvia. Tässä artikkelissa kerrommekin sinulle vinkkejä siihen, miten valmistat juhliin leivonnaisia, jotka ovat sekä maistuvia että terveellisiä. Terveellistä leivottavaa hyvällä omatunnollaVaikka juhlat ovat erikoistilaisuus, eivät kaikki halua syödä epäterveellisiä herkkuja.

Vegaaniset leivonnaiset
 • 14 Sep, 2021

Vegaani on tänä päivänä kova sana, ja vegaaneille on tarjolla jos jonkinlaisia vaihtoehtoja. Nykyään vegaaniset leivonnaiset on helppo ostaa suoraan kaupasta valmiina, mutta ne voi yhtä hyvin myös leipoa itse, sillä kauppojen hyllyt ovat täyttyneet erilaisista vegaaneille sopivista tuotteista. Vegaanien on siis helppo löytää kaikki tarvitsemansa raaka-aineet kaupan hyllyltä, eikä jotakin tiettyä herkkua tarvitse jättää välistä siksi, että tarjolla ei olisi täysin vegaania korviketta. Vegaaniset leivonnaiset itse tehdenVegaaniseen leivontaan kuuluu oleellisesti erilaiset kasvimaidot, kasvipohjaiset kermat, soijavalmisteet ja kananmunan korvaavat hedelmäsoseet.

Maidonvaahdotin on kahvinjuojien unelma
 • 14 May, 2021

Kahvia netistä tilaamalla voi tilata monia herkullisia ja erilaisia erikoiskahveja, joita ei lähikaupasta välttämättä löydä. On kuitenkin hyvä tietää, että nämä erikoiskahvit vaativat usein tietynlaisia valmistusvälineitä. Esimerkiksi maitovaahdon vaativat kahvit vaativat myös maidonvaahdottimen ostamisen. Se tarjoaa kahville koostumukseltaan täydellisen koostumuksen, joka viimeistelee kahvinautinnon. Maidonvaahdotin vaahdottaa maidon kahvijuomia ja myös monia muita juomia varten. Jotkut sähköiset maidonvaahdottimen myös kuumentavat maidon samalla. Se on ehdoton hankinta heille, jotka pitävät erikoiskahveista maitovaahdolla. Mihin juomiin maidonvaahdotin sopii?