ItäMaito Valmakaupat ovat kaikille avoimia, ystävällisen palvelun ostospaikkoja ympäri itäistä Suomea! Valmakauppojen suorat yhteystiedot löydät sivun alapalkista. Hyödynnä erityisedulliset tarjouksemme. Kysy Valmakaupoista!

Informaatiota valmakaupoistamme

Kuhmo, Polvijärvi ja Suomussalmi  Valmakaupat ovat suljettu ruokatauon aikana klo 11.30-12.00 ja Kestilä klo 11.00-11.30.

Kiteen Valmakaupan uudet aukioloajat 1.11.2017 alkaen: ma-to 9.30-17, pe 9.30-18, la 10-14

Ilomantsin Valmakaupan aukioloajat: ma-pe 9-16.30, la 10-13


 

Neuvontapalvelut

Osuuskunta ItäMaidon neuvonnasta huolehtivat tuotantoneuvojat, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä Valioryhmän neuvonnan sekä paikallisten ProAgrioiden kanssa. Osuuskunnan neuvontapalvelut ovat maksuttomia. Lataa neuvojakartta tästä.

Maidon laatukäsikirja

Maitotilan ja osuuskunnan välisen laatusopimuksen periaatteet ja menettelyohjeet kuvataan maidon laatukäsikirjassa.  Valio Maidon laatukäsikirja löytyy Valman sivuilta - tarvitset Valman käyttäjätunnukset sivuille kirjautumiseen - maidontuottajat saavat tunnukset osuuskunnan maidontilittäjältä.

Maidonlaadun viikonloppupäivystys 010 381 6899

Päivystäjä auttaa puhelimitse maidon laatuun liittyvissä ongelmatilanteissa. Päivystysvuorossa oleva neuvoja on tavoitettavissa puhelimitse klo 9- 12 välisenä aikana. Muuna aikana voi jättää viestin yhteystietoineen päivystysvuorossa olevan neuvojan vastaajaan ja hän ottaa yhteyttä soittajaan heti, kun se on mahdollista. Päivystysnumero on käytössä viikolla ja viikonloppuisin.

 

Antibioottiohjeistuksia

Delvotest-ohje

Delvotest-ampullien säilyttäminen

Virheellisten testien syitä

Sallitut antibiootit

Toimintaohje antibioottiepäilytilanteessa

PCR - menetelmästä

Eläinsuojeluehtojen valvonta

uutisia tuottajille
Lisää uutisia uutisarkistossa